top of page

Det Voksende Værksted er lavet ud fra et ønske om, at gøre kunst mere tilgængelig og bringe det 'ned på jorden'. Værkstedet fungerer derfor både som byhave, kreativt værksted og som et udstillingssted midt i Aarhus.

Her er alle velkomne, når der månedligt afholdes workshops og når værkstedet til dagligt er åbent for frivillige der vil dyrke deres egne kunstneriske og grønne projekter i Det Voksende Værksteds rammer. 

Alle projekter der tager afsæt i kunst- og gartnerfaget eller i feltet herimellem er mere end velkomne til at benytte sig af værkstedet.

 

Har du lyst til at være med, så er der mange måder at gøre det på. Du kan for eksempel være frivillig i haven, holde en workshop eller fortælle os om det spændende projekt du har gang i og som du synes der skal laves en podcast om. Eller noget helt fjerde. Under alle omstændigheder, så skriv en mail til os eller find os på instagram eller facebook. Du kan også finde os i haven når der er arbejdsdage, workshops og så videre. Vi glæder os til at eksperimentere med jer!  

Hos Det Voksende Værksted har vi brug for al den opbakning og støtte, vi kan få, for at kunne drive og udvikle stedet for fremtiden.

Vi har modtaget støtte fra Genlyd Puljen og PUKK Puljen til delvis dækning af vores driftsudgifter, men det er langt fra nok til at sikre kvaliteten af workshops og fortsat udvikling af Det Voksende Værksted. Vi takker derfor for alle bidrag til stedet– hvad end det er fra virksomheder, privatpersoner eller fonde. 

bottom of page